alex Certify ಆನ್‌ ಲೈನ್ ಕ್ಲಾಸ್‌ ವೇಳೆ‌ ಪುಟ್ಟ ಪೋರನ ಗಡದ್ದು ನಿದ್ರೆ…! | Kannada Dunia | Kannada News | Karnataka News | India News
ಕನ್ನಡ ದುನಿಯಾ
    Dailyhunt JioNews

Kannada Duniya

ಆನ್‌ ಲೈನ್ ಕ್ಲಾಸ್‌ ವೇಳೆ‌ ಪುಟ್ಟ ಪೋರನ ಗಡದ್ದು ನಿದ್ರೆ…!

ಕೊರೊನಾ ಲಾಕ್‌ಡೌನ್‌ ಸಮಯದಲ್ಲಿ ಮಕ್ಕಳಿಗೆ ಆನ್ಲೈನ್ ಪಾಠ ಹೇಳಿಕೊಡಲು ವ್ಯವಸ್ಥೆಗಳನ್ನೇನೋ ಮಾಡಿಕೊಳ್ಳಲಾಗಿದೆ. ಆದರೆ ಶಿಕ್ಷಕರು ಎದುರು ಇಲ್ಲದ ವೇಳೆಯಲ್ಲಿ ಮಕ್ಕಳು ಗಮನವಿಟ್ಟು ಈ ಕ್ಲಾಸ್‌ಗಳಲ್ಲಿ ಮಗ್ನರಾಗುತ್ತಾರೆ ಎಂದು ಹೇಳಲಾಗದು.

ಕಾರಾ ಮ್ಯಾಕ್‌ಡೊವೆಲ್ ಹೆಸರಿನ ಲೇಖಕಿಯೊಬ್ಬರು ತಮ್ಮ ಸುಪುತ್ರ ಯಾವ ಮಟ್ಟದಲ್ಲಿ ಆನ್ಲೈನ್ ಕ್ಲಾಸ್‌ನಲ್ಲಿ ತಲ್ಲೀನನಾಗಿದ್ದಾನೆ ಎಂಬ ಚಿತ್ರವೊಂದನ್ನು ಶೇರ್‌ ಮಾಡಿಕೊಂಡಿದ್ದಾರೆ. ಝೂಮ್ ಮೂಲಕ ಆನ್ಲೈನ್ ಕ್ಲಾಸ್ ನಡೆಯುತ್ತಿದ್ದ ವೇಳೆ, ಲ್ಯಾಪ್ ‌ಟಾಪ್ ‌ಅನ್ನು ಟೇಬಲ್‌ ಮೇಲೆ ಇಟ್ಟುಕೊಂಡಿರುವ ಈ ಕಿಂಡರ್‌ಗಾರ್ಟನ್‌ ಬಾಲಕ, ಹಾಗೇ ಕುರ್ಚಿ ಮೇಲೆ ನಿದ್ರೆಗೆ ಜಾರಿದ್ದಾನೆ.

ಬಾಲಕನ ಈ ಚಿತ್ರವು 2020ರ ಇಡೀ ವರ್ಷದ ಮೂಡ್‌ ಅನ್ನು ಪ್ರತಿಬಿಂಬಿಸುವಂತಿದೆ. “ಖುದ್ದು ದೊಡ್ಡವರೇ 30 ನಿಮಿಷಗಳ ಕಾಲ ಝೂಮ್ ಕಾಲ್‌ನಲ್ಲಿ ಭಾಗಿಯಾಗಲು ಸಾಧ್ಯವಿಲ್ಲ. ಹೀಗಿರುವಾಗ ಮಗುವೊಂದು 5 ಗಂಟೆಗಳಿಗಿಂತ ಹೆಚ್ಚಿನ ಅವಧಿಗೆ ಕೂತಿರುವುದನ್ನು ಊಹಿಸಿಕೊಳ್ಳಲು ಸಾಧ್ಯವಿಲ್ಲ” ಎಂದು ಟ್ವಿಟ್ಟಿಗರೊಬ್ಬರು ಈ ಪೋಸ್ಟ್‌ಗೆ ಕಾಮೆಂಟ್ ಹಾಕಿದ್ದಾರೆ.

Opinion Poll

  • ಲೋಕಸಭಾ ಚುನಾವಣೆಯಲ್ಲಿ ಕಾಂಗ್ರೆಸ್‌ ಸರ್ಕಾರಕ್ಕೆ ಅನುಕೂಲಕರವಾಗಲಿದೆಯಾ ʼಗ್ಯಾರಂಟಿʼ ಯೋಜನೆಗಳು ?

    View Results

    Loading ... Loading ...
Vítáme vás na našem webu plném užitečných tipů, triků a receptů pro každodenní život. Zde najdete mnoho užitečných rad, jak ušetřit čas a peníze v kuchyni, naučit se nové triky pro zahradu a získat inspiraci pro zdravý a chutný životní styl. Přečtěte si naše články a získejte užitečné rady, jak využít každodenních věcí k dosažení lepšího a pohodlnějšího života. Doufáme, že naše stránka vám poskytne inspiraci a užitečné informace pro vaše každodenní potřeby. Podzimní hostina: Králíčí salát Jak jednoduše připravit klasický Exotický angrešt v pikantní Exotická okurková polévka Rychlá a lahodná snídaně: Vajíčka se sladkými Nejkrajnější rodičovská Extrémně bohatý malinový džem Magie výroby aroniového likéru: Korejský Výběrová lahůdka: Losos se smetanovou Cuketové rolky Exotický angreštový kompot s 9 Exotický salát s okurkami a tuňákem: Lahodná Exotický Jaká Зимнее благотворительное мероприятие: варенье из крыжовника Okurkové lahůdky pro Kuřecí guláš s exotickým Kdy Angreštový džem: neodolatelná Tajemství Výborný rajčatový vepřový pokrm podle tradiční receptury Neodolatelný Výběr exotického Podzimní rovnodennost: Tajemství názvu, Zážitková plavba s Jak připravit lahodná Jak se zbavit mozolů a kuřích Zimní zásoby: Pět Osvežující houbový Hovězí lahůdky s sušenými rajčaty a sýrem Počítání na štěstí: Pověry Exotický koktejl z angreštu Tipy a triky pro vaši kuchyni, zahradu a zdravý životní styl! Objevte nejlepší recepty, lifestylové nápady a užitečné články o zahradničení na našem webu. Přinášíme vám inspiraci a rady pro každodenní život plný radosti a zdraví.