alex Certify Troll Minister ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆ ಉಸ್ತುವಾರಿ ಅವಧಿಯಲ್ಲಿ ಕೊಲೆ ಸುಲಿಗೆಗಳದ್ದೇ ದರ್ಬಾರು : ಬಿಜೆಪಿ ವಾಗ್ಧಾಳಿ | Kannada Dunia | Kannada News | Karnataka News | India News
ಕನ್ನಡ ದುನಿಯಾ
    Dailyhunt JioNews

Kannada Duniya

Troll Minister ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆ ಉಸ್ತುವಾರಿ ಅವಧಿಯಲ್ಲಿ ಕೊಲೆ ಸುಲಿಗೆಗಳದ್ದೇ ದರ್ಬಾರು : ಬಿಜೆಪಿ ವಾಗ್ಧಾಳಿ

ಕಲಬುರಗಿ : ಸಚಿವ ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆ ಉಸ್ತುವಾರಿ ಅವಧಿಯಲ್ಲಿ ಕೊಲೆ ಸುಲಿಗೆಗಳದ್ದೇ ದರ್ಬಾರು ಎಂದು ಬಿಜೆಪಿ ಟ್ವಿಟರ್ ನಲ್ಲಿ ವಾಗ್ಧಾಳಿ ನಡೆಸಿದೆ.

Troll Minister ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆ ಅವರ ಉಸ್ತುವಾರಿ ಅವಧಿಯಲ್ಲಿ ಕಲ್ಬುರ್ಗಿಯಲ್ಲಿ ಕೇವಲ ಕೊಲೆ-ಸುಲಿಗೆಗಳದ್ದೇ ದರ್ಬಾರು. ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಉಸ್ತುವಾರಿ ಸಚಿವರಾದ ಈ 10 ತಿಂಗಳಲ್ಲಿ ಬಿಜೆಪಿ ಕಾರ್ಯಕರ್ತರು, ಮುಖಂಡರು ಸಾಲು ಸಾಲಾಗಿ ಹತ್ಯೆಗೀಡಾಗುತ್ತಿದ್ದಾರೆ. ಇದಕ್ಕೆ ಕಲ್ಬುರ್ಗಿಯನ್ನು ತಮ್ಮ ಪುಂಡ ಪೋಕರಿ ಪಟಾಲಂಗೆ ಒಪ್ಪಿಸಿರುವ ಸಚಿವ ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆಯವರೇ ನೇರ ಹೊಣೆ. ಮಹಾಂತಪ್ಪ ಆಲೂರೆಯವರ ಹತ್ಯೆ ಬೆನ್ನಲ್ಲೇ ಮತ್ತೊಬ್ಬ ಬಿಜೆಪಿ ಮುಖಂಡ ಗಿರೀಶ್ ಚಕ್ರರವರನ್ನು ಸಹ ಹತ್ಯೆಗೈಯಲಾಗಿದೆ.

ಸಿಎಂ ಸಿದ್ದರಾಮಯ್ಯ ಅವರೇ, ಕಲ್ಬುರ್ಗಿಯಲ್ಲಿ ಕಾನೂನು ಸುವ್ಯವಸ್ಥೆಯನ್ನು ಸಂಪೂರ್ಣ ಹಳ್ಳ ಹಿಡಿಸಿರುವ ಸಚಿವ ಪ್ರಿಯಾಂಕ್ ಖರ್ಗೆಯವರನ್ನು ಮೊದಲು ಸಂಪುಟದಿಂದ ವಜಾ ಮಾಡಿ ಎಂದು ಎಂದು ಬಿಜೆಪಿ ಟ್ವಿಟರ್ ನಲ್ಲಿ ವಾಗ್ಧಾಳಿ ನಡೆಸಿದೆ.

Related News

Opinion Poll

  • ಲೋಕಸಭಾ ಚುನಾವಣೆಯಲ್ಲಿ ಕಾಂಗ್ರೆಸ್‌ ಸರ್ಕಾರಕ್ಕೆ ಅನುಕೂಲಕರವಾಗಲಿದೆಯಾ ʼಗ್ಯಾರಂಟಿʼ ಯೋಜನೆಗಳು ?

    View Results

    Loading ... Loading ...
Chcete zlepšit svůj životní styl? Navštivte náš web plný užitečných rad a triků, zajímavých článků o vaření a užitečných informací o zahradničení. Zde najdete vše, co potřebujete k tomu, abyste si užili plný a zdravý život. Připojte se k naší komunitě a objevte nové způsoby, jak využít svůj čas a zlepšit svoje dovednosti ve vaření a zahradničení. Buďte inspirací pro své blízké a žijte plným životem s našimi lifestylovými tipy a triky! Trenér jmenoval nejlepší čas na 7 chyb při čištění podlah, Proč kočky syčí: veterinář pojmenoval všechny důvody Vaflová roláda s želé: recept krok za „Můžou žít až 20 let“: odborník se podělil o tajemství dlouho Karmické štěstí změní životy tří znamení zvěrokruhu. Počkejte na dobré zprávy Odborníci radí nikdy nedávat čokoládu do lednice, protože je škodlivá Pokvete mnohem déle: Záběry z dronu ukazují kosatky, které poprvé loví nečekanou kořist Co lze vyrobit ze starých Proč mají kočky Jak vyrobit domácí těstoviny z Nevhodné pro každého. Doktor odstřelil populární Jak často byste měli prát povlaky Emočně silní lidé vždy stanovují Letuška varovala turisty před opakováním běžné chyby: dotýkat se Nejjednodušší recept: jak vařit lecho na zimu Trenér psů jmenoval jedno psí plemeno, které by nikdy nedoporučil Zmatnil váš bílý plastový nábytek? „Legin uděluje kočkám kulchiki“: Avramenko vysvětlil, co tento jedinečný výraz znamená Květiny k narozeninám v Minsku 10minutové pravidlo Steva Jobse pro nové 4 způsoby, jak obnovit důvěru po zradě Vědci odhalili záhadu hvězdami vytvořených těžkých prvků Jak osvěžit oblečení bez praní: domácí metody „suchého“ Studie zjistila, že nejstarší víno na světě Jak vyrobit cibulový koláč Jak zabránit tomu, aby manželství neskončilo rozvodem: 6 Horoskop na 29. září: Lvi se budou mít nejlépe, Střelci budou mít Jaký je dnes svátek: Jmenován nápoj, kterému je třeba se vyhnout před cestou letadlem Těchto 6 návyků vás Francouz objevil středověké kostry a sarkofágy při renovaci suterénu svého domu. Horoskop na 29. září podle Hrachová polévka s uzenými žebry: recept na vydatné a bohaté Miláček a moje zelí: jak se v jiných zemích říká milovaným Astrologové řekli, čeho by se každé znamení zvěrokruhu Proč růže nekvete: Jsou rozinky opravdu zdraví prospěšné a jak je správně Přebitý novoluní v říjnu 2024: Které znamení zvěrokruhu bude nejvíce Jedna z nejoblíbenějších omáček na světě: recept Nepovšimnuté perly: odborníci pojmenovali Váhy – koníček, Štír – samota: nejlepší způsob, jak Jednoduchý IQ test: musíte najít hodiny ukazující podivný čas za Chcete se naučit užitečné triky pro denní život a objevit nové recepty? Navštivte náš web plný užitečných rad a tipů, které vám usnadní každodenní život. Najdete zde také inspirativní články o pěstování zeleniny a bylinek, abyste měli vlastní živý zdroj čerstvých produktů přímo z vašeho zahrádky. Připojte se k nám a objevte spoustu užitečných informací pro lepší a zdravější životní styl.